Stambeni krediti za iznajmljivače - 3D Privatne financije
Kamate već od 2,1%

Osobe koje dugoročno iznajmljuju nekretnine mogu dobiti stambeni kredit

Uz redovna primanja računaju se i prihodi od dugoročnog najma. Uvjeti se ne odnose na turističke iznajmljivače

Ova podvrsta stambenih kredita namijenjenih za kupnju ili izgradnju nekretnina odnosi se na osobe i poduzetnike (vlasnike tvrtki i obrta) koje uz stalna primanja imaju prihode od dugoročnog najma. Primjerice, iznajmljuju stan/kuću stalnim podstanarima na duži vremenski period. Dakle, ne odnosi se na osobe koje kratkoročno iznajmljuju apartmane/kuće/vile turistima i sl.

Kreditna sposobnost izračunava se na temelju redovnih primanja te prihoda od dugoročnog najma (zbrajaju se redovni prihodi i ugovorena cijena odnos iznos dugoročnog najma).
Ovaj model primjenjuje se ako redovna primanja nisu dostatna za traženi iznos kredita, a osoba posjeduje nekretninu koja već je u dugoročnom najmu ili koja u trenutku pokretanja kredtinog zahtjeva može biti stavljena u dugoročni najam.

Ugovor o najmu nekretnine mora biti dugoročni, na period važenja kredita, ili mora biti sklopljen na neodređeno vrijeme. Rokovi otplate su do 30 godina, a kamatne stope već od 2,1%. Financijski stručnjaci iz 3D Privatnih financija mogu vam ishoditi i besplatnu obradu kredita i besplatnu procjenu nekretnine. Moguća je prijevremena potpuna ili djelomična otplata kredita bez naknade. Uz kupnju nekretnine moguće je dobiti dopunski i do 15% nenamjenskih sredstava po kamatnoj stopi važećoj za stambene kredite.

Stambeni krediti za iznajmljivače

Uvjeti potrebni za dobivanje kredita:

  • Zadovoljavajuća kreditna sposobnost
  • Urednost po OSR (sustav putem kojeg banke izmjenjuju podatke o zaduženosti klijenata)
  • Urednost po FINA-i
  • Zadovoljavajući LTV (omjer vrijednosti nekretnine i zatraženog iznosa kredita

Svi zainteresirani mogu se javiti u tvrtku 3D Privatne financije d.o.o. na sljedeće kontakte:
info@3dprivatne-financije.hr
+385 1 6609 695

Pratite nas na