Vesna Jurković, direktorica - Stambeno i potrošačko financiranje Vlasnika tvrtki - Poduzetnika

Vesna Jurković, direktorica

Rođena 1978. godine. Pohađala je XV. gimnaziju (MIOC), te je 2000. godine diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu na smjeru Financije.
Kako je već na početku školovanja znala da želi raditi u financijskom sektoru, svoje školovanje okrunila je završenim Executive MBA (Master in Business Administration) na Cotrugli Business School.

Rođena 1978. godine. Pohađala je XV. gimnaziju (MIOC), te je 2000. godine diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu na smjeru Financije. Kako je već na početku školovanja znala da želi raditi u financijskom sektoru, svoje školovanje okrunila je završenim Executive MBA (Master in Business Administration) na Cotrugli Business School. Svoju poslovnu karijeru započela je u firmi Metro C&C d.o.o. u odjelu financijskog kontrolinga, te nakon toga u Hypo Alpe Adria banci gdje je radila kao financijski kontroler, projektni kontroler, te IT kontroler. Nakon toga zaposlila se u Societe Generale Splitskoj banci gdje je radila punih 12 godina na poslovima financijskog kontrolinga, kreditnog rizika, te u segmentu poslovanja s pravnim osobama. Naravno, kako je posao kojim se bavila bio dinamičan, te je zahtijevao dodatno osposobljavanje, završila je mnoge seminare od kojih su neki:  Project Management, Costing Methods, Market Interest Method, Finance trainer Seminar itd. Stečeno iskustvo u 12 godina rada u financijskom sektoru htjela je u potpunosti iskoristiti te je 2019. godine pokrenula tvrtku 3D poslovne financije d.o.o., gdje već više od 3 godine uspješno posluje. Godine 2020. osniva i tvrtku 3D privatne financije d.o.o. Slobodno vrijeme najviše provodi sa sinom i kćeri ili na muay thai treninzima. 

Svi zainteresirani mogu se javiti u tvrtku 3D Privatne financije d.o.o. na sljedeće kontakte:
info@3dprivatne-financije.hr
+385 1 6609 695

Pročitajte više: 3D privatne financije, kupnja stana na kredit, brza obrada kreditastambeni kredit, stambeni kredit za poduzetnike, kako smanjiti ratu kredita

Pratite nas na