Privatne financije - Stambeno i potrošačko financiranje Vlasnika tvrtki - Poduzetnika

Stambeno i potrošačko financiranje Vlasnika tvrtki - Poduzetnika

Tvrtka 3D privatne financije je hrvatska konzultantska tvrtka specijalizirana za savjetovanje i financijsko posredovanje kod fizičkih osoba koje svoj dohodak ostvaruju u poduzetništvu.

Nastali smo kao odgovor na potražnju naših klijenata u domeni poslovnog savjetovanja

U dijelovima Financijskog sektora – bankama, segmentu stanovništva, u posljednje vrijeme pojavljue se mogućnost realizacije kredita vlasnicima i suvlasnicima tvrtke zanemarujući iznos plaće koju ostvaruju,već uzimajući u obzir uspješnost obavjanja svojih poslovnih aktivnosti.

Naša uloga se očituje u obliku podrške, kako poslovnim mrežama banaka (sektorima stanovništva) koje su voljne na taj način odobravati privatna financiranja poduzetnicima, te poduzetnicima koje informiramo – educiramo o promjenama koje čine novost na tržištu financiranja!

Upravo ta promjena, u bankama poznata kao „kredit risk politike“, je dala mogućnost „mjerenja“ otplatnog potencijala fizičke osobe ne uzimajući u obzir samo „mjesečnu plaću“ koja je kod mikro i malih poduzetnika često minimalna.
Više o nama

Cilj nam je pronalazak najboljih opcija kreditiranja za poduzetnika.

Stambeni krediti za poduzetnike s kamatom već od 3,6% i rokom otplate do 30 godina. Potrošački krediti za poduzetnike do 40.000 eura i rokom otplate do 10 godina.

ŽIVOTNI PROSTOR

Stambeni krediti za kupnju nekretnina (kuće, vile, stanovi), ili krediti za gradnju, te krediti za adaptaciju isključivo rezidencijalnih nekretnina.

Kreditiranje

S poduzetničkog aspekta mogu biti korisni za početak novog projekta, bavljenje turizmom, dopunu kapitala, dopunu vlastitog učešća, itd.

ZAŠTITA FINANCIRANJA

Kredit nosi obvezu osnovne police osiguranja, u samom procesu financiranja možemo ponuditi najoptimalnije proizvode osiguranja, a prema uvjetima kredita i potrebama klijenta.

Kontaktirajte nas

Do danas smo uspješno realizirali sve naše projekte!

Iako je uspješnost odrađenih projekata na zavidnom nivou, i dalje naglašavamo rizičnost ishoda zatjeva koji se odnose na bilo koju vrstu financiranja.

3D Privatne financije d.o.o.
Preradovićeva 1, HR-10 000, Zagreb
OIB 09931329793
IBAN: Erste banka HR9324020061100996272

Tel. +385 1 6609 695
info@3dprivatne-financije.hr

 

    Obratite nam se s povjerenjem:

    Želiš stvoriti dodatnu vrijednost Vašem poslovanju?

    Usluge pomoći pri financiranju u domeni poslovnih kredita mogu koristiti svi poduzetnici. Posjetite 3dposlovne-financije.hr za više informacija.

    Pratite nas na