Specijalizirani smo za posredovanje u financiranju fizičkih osoba - Stambeno i potrošačko financiranje Vlasnika tvrtki - Poduzetnika
O nama

Specijalizirani smo za posredovanje u financiranju fizičkih osoba

Tvrtka 3D privatne financije je hrvatska konzultantska tvrtka za savjetovanje fizičkih osoba koje svoj dohodak ostvaruju u poduzetništvu.

Specijalizirani smo za financijsko savjetovanje i podršku vlasnicima i suvlasnicima pravnih subjekata u domeni upravljanja osobnim financijama, te pri financiranju privatne imovine.

Nastali smo kao odgovor na potražnju naših klijenata, a u domeni poslovnog savjetovanja, koje se odvija putem tvrtke majke – 3D poslovne financije.

S druge strane, javila se i potreba financijskog sektora – banaka – u vidu podrške i edukacije, kako klijentima, tako i prodajnoj mreži banaka – sektor stanovništva. Podrška se odnosi ponajviše u tumačenju financijskog rezultata osoba koje ujedno obavljaju funkciju klasičnog zaposlenika, te vlasnika, odnosno suvlasnika poslovnog subjekta u skladu s kredit risk politikama banaka.

U financijskom sektoru, također su se dogodile promjene u evaluaciji „otplatnih potencijala“ pri financiranju stanovništva, a s naglaskom na osobe koje su poduzetnički aktivne.

Upravo ta promjena, poznata u bankama pod nazivom „kredit risk politike“, je dala mogućnost „mjerenja“ otplatnog potencijala fizičke osobe ne uzimajući u obzir samo „mjesečnu plaću“ koja je kod mikro i malih poduzetnika često minimalna.

Na taj način, poduzetnici također imaju mogućnost investirati kao privatne osobe u nekretnine i pokretnine koje su u funkciji privatnih potreba, poput kuće, stana, vile s bazenom i slično. Kako bi se takav zahtjev na adekvatan način prezentirao banci, mi pomažemo klijentu u prezentaciji rezultata njegove tvrtke, kako bi ista bila razumljiva i podržana od strane banke, a u segmentu stanovništva.    

Pratite nas na