Brza obrada kredita - 3d privatne financije

S našim ekspertima do kredita bez stresa

Kako radimo:

1) Klijent se javlja u 3D Privatne financije. Kroz razgovor sa financijskim stručnjakom navodi svoje potrebe, a stručnjak mu nudi nekoliko opcija te daje popis potrebne dokumentacije.

2) Prikupljanje dokumentacije
Klijent prikuplja dokumentaciju te je dostavlja financijskom stručnjaku, a on mu naknadno šalje ponudu banke koja sadrži sve bitne parametre kredita.

3) Obrada kredita
Financijski stručnjak u potpunosti radi samostalno s bankom. Klijent ne treba odlaziti u poslovnicu. Upravo se iz toga razloga ovaj model naziva “wellness” financiranje.

Brza obrada kredita!

4) Odobrenje kredita
Financijski stručnjak vas elektroničkom poštom obaviještava o odobrenju kredita i o daljnjim koracima kako bi vaš kredit što prije bio isplaćen.

5) Isplata kredita
Financijski stručnjak će s vama dogovoriti termin u banci za potpis ugovora o kreditu te isplati u vrijeme kada vama odgovora. Na taj način maksimalno štedimo vaše vrijeme. Proces je stress-free.

Svi zainteresirani mogu se javiti u tvrtku 3D Privatne financije d.o.o. na sljedeće kontakte:
info@3dprivatne-financije.hr
+385 1 6609 695

Pročitajte više: 3D privatne financije, kupnja stana na kredit, provjereni eksperti, stambeni kredit, stambeni kredit za poduzetnike, kako smanjiti ratu kredita

Pratite nas na