Stambeni kredit za poduzetnike - 3D privatne financije

S plaćom od 604 EUR do kuće za odmor u Dalmaciji

Mladi otac vlasnik je male, ali uspješne tvrtke. Već godinama sa suprugom i djecom ljetuje u obiteljskoj kući supruginih roditelja u Dalmaciji.

I on i supruga imali su želju da se osamostale i da ljetuju sami. Sanjali su o vlastitoj kući na obali u kojoj se mogu u potpunosti odmoriti i uživati s djecom. Međutim, gotovine nisu imali, a bili su uvjereni da nisu kreditno sposobni. Naime, otac si isplaćuje poduzetničku plaću u iznosu 604 eura, a ima već postojeći stambeni kredit uz ratu od 664 eura mjesečno. Kroz slučajni razgovor s jednim od naših financijskih stručnjaka otac je dobio informaciju da je uz pomoć 3D Privatnih financija u mogućnosti dobiti kredit do 280.000 EUR. Ubrzo su pronašli željenu kuću na obali vrijednosti 220.000 EUR. Kredit je brzo odobren, a razliku novca do iznosa 280.000 eura iskoristili su za adaptaciju kuće. Obitelj je već ovog ljeta godišnji odmor provela u novoj kući za odmor.

Stambeni kredit za poduzetnike

Vrsta kredita: stambeni
Iznos kredita: 280.000 eura
Kamata: 2,79%
Rok otplate: 300 mjeseci (25 godina)
Osiguranje: nekretnina koju su kupili

Svi zainteresirani mogu se javiti u tvrtku 3D Privatne financije d.o.o. na sljedeće kontakte:
info@3dprivatne-financije.hr
+385 1 6609 695

Pročitajte više: 3D privatne financije, kupnja stana na kredit, brza obrada kredita, vesna jurković, stambeni kredit, kako smanjiti ratu kredita

Pratite nas na