Vesna Jurković, provjereni eskpert - 3D privatne financije

Provjereni eksperti s dugogodišnjim iskustvom

Vesna Jurković, direktorica

Vesna Jurković

Rođena 1978. godine. Pohađala je XV. gimnaziju (MIOC), te je 2000. godine diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu na smjeru Financije. Kako je već na početku školovanja znala da želi raditi u financijskom sektoru, svoje školovanje okrunila je završenim Executive MBA (Master in Business Administration) na Cotrugli Business School. Svoju poslovnu karijeru započela je u firmi Metro C&C d.o.o. u odjelu financijskog kontrolinga, te nakon toga u Hypo Alpe Adria banci gdje je radila kao financijski kontroler, projektni kontroler, te IT kontroler. Nakon toga zaposlila se u Societe Generale Splitskoj banci gdje je radila punih 12 godina na poslovima financijskog kontrolinga, kreditnog rizika, te u segmentu poslovanja s pravnim osobama. Naravno, kako je posao kojim se bavila bio dinamičan, te je zahtijevao dodatno osposobljavanje, završila je mnoge seminare od kojih su neki:  Project Management, Costing Methods, Market Interest Method, Finance trainer Seminar itd. Stečeno iskustvo u 12 godina rada u financijskom sektoru htjela je u potpunosti iskoristiti te je 2019. godine pokrenula tvrtku 3D poslovne financije d.o.o., gdje već više od 3 godine uspješno posluje. Godine 2020. osniva i tvrtku 3D privatne financije d.o.o. Slobodno vrijeme najviše provodi sa sinom i kćeri ili na muay thai treninzima. 


Mirna Kvesić, direktorica

Mirna Kvesić

Rođena u Zagrebu 1982. godine gdje je pohađala VII. Križanićevu gimnaziju te diplomirala na Fakultetu političkih znanosti, smjer PR i Diplomacija. Na drugoj godini fakulteta zaposlila se u Hypo leasing Steiermark, a kasnije te godine prešla u Splitsku banku gdje je i ostala sve do 2019. godine. U Splitskoj banci prošla je niz funkcija u poslovanju sa građanstvom, od savjetnika za građanstvo i VIP klijente pa do Zamjenika direktora poslovnog centra Zagreb. Godine 2020. priključila se timu 3D privatne financije na poziciji direktorice gdje je na malo kreativniji i dinamičniji način mogla nastaviti raditi ono što najviše voli – financiranje u potpunosti prilagođeno individualnim potrebama i željama klijenata. Najviše slobodnog vremena provodi sa svoje dvije djevojčice, a posebna strast su joj moda i putovanja.

Ivana Vučemilović, voditelj poslovnog odnosa s pravnim osobama

Ivana Vučemilović

Godine 2012. diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer financija. Na posljednjoj godini studija zaposlila se u banci na radnom mjestu financijske savjetnice za građane, te potom 2018. godine unutar iste banke promjenila radno mjesto te se pridružila poduzetničkom centru kao financijska zastupnica za male poduzetnike. Kao nastavak stečenog znanja i vještina, na ljeto 2021. godine pridružuje se timu grupe 3D financije na radnom mjestu voditeljice poslovnog odnosa sa pravnim subjektima. Majka je šestogodišnjeg sina s kojim provodi većinu slobodnog vremena u raznim aktivostima, od kojih su joj uvijek najdraže one koje uključuju pjevanje i ples.

Marija Adžić, financijski savjetnik

Marija Adžić

Nakon pet godina rada u banci dokazala se kao osoba koja odlično „pliva“ u financijskom sektoru. Uz želju za daljnjim razvojom odlučila je promijeniti radno okruženje gdje će njezine vještine i znanja koje je stekla dosadašnjim radom doći do izražaja. Logičan slijed bio je zaposlenje u tvrtki za financijsko savjetovanje kao što su 3D privatne financije na poziciji financijskog savjetnika.

S obzirom da je rad u banci podrazumijevao svakodnevnu komunikaciju s klijentima, upravo joj ta pozicija najviše i odgovara. Uz to je također položila stručni ispit za stambene kredite. 

Rođena je 1994. godine. Slobodno vrijeme provodi u prirodi, a najviše voli planinarenje.

Dorotea Haramustek, voditelj ureda

Rođena u Zagrebu 1993. godine gdje je i završila srednju ekonomsku školu, a zatim nastavila istim smjerom i upisala preddiplomski stručni studij menadžmenta, te cijelu priču zaokružila magisterijem projektnog menadžmenta. Odmah po završetku studija zaposlila se u odjelu nabave gdje je radila godinu dana na stručnom usavršavanju. Po završetku stručnog usavršavanja odlučila je karijeru nastaviti u nešto dinamičnijem okruženju te se odlučila za rad u grupi 3D financije gdje je stečeno znanje kroz školovanje primjenila u praksi. U slobodno vrijeme najviše voli odigrati partiju tenisa ili otići u prirodu sa svojim ljubimcem – psićem Chivasom.

Svi zainteresirani mogu se javiti u tvrtku 3D Privatne financije d.o.o. na sljedeće kontakte:
info@3dprivatne-financije.hr
+385 1 6609 695

Pročitajte više: 3D privatne financije, kupnja stana na kredit, brza obrada kredita, stambeni kredit, stambeni kredit za poduzetnike, kako smanjiti ratu kredita

Pratite nas na