Troškovi života rastu, kamatne stope izuzetno niske

Kako smanjiti rate kredita za čak i do 2.000,00 HRK mjesečno

Osim uštede novca, stručnjaci iz 3D privatnih financija, štede i vrijeme potrebno za reprogramiranje kredita. I to 100% besplatno!

Zaposlenik jedne privatne tvrtke u Zagrebu podignuo je 150.000 eura stambenog kredita za kupnju stana 2018. godine. Uz kamatnu stopu od 4,33% i rok otplate od 20 godina (240 mjeseci) mjesečna rata iznosila je 935,26 eura odnosno nešto više od 7.000 kuna. Ukupni iznos koji je trebao vratiti banci u 20 godina iznosio je 224.463 eura.
Danas, nakon četiri godine, kamatne stope na stambene (ali i sve druge vrste kredita) su značajno pale. Privatnom preporukom gospodin se obratio financijskim stručnjacima tvrtke 3D privatne financije da istraži opcije. Financijski stručnjaci iz 3D privatnih financija ispregovarali su za njega, i to potpuno besplatno, najpovoljnije uvjete na tržištu – kamatu od 2,79% i bez dodatnih popratnih troškova poput procjene nekretnine, troška obrade kredita i sličnog. Mjesečna rata pala je na 836.25 eura i time je gospodin svaki naredni mjesec štedio 99 eura odnosno 742 kune. Ukupna ušteda zbog smanjenja kamatne stope u preostalih 16 godina otplate kredita iznosi više od 142.000 kuna. Iznos za koji se može kupiti odličan novi automobil!

Navedeni slučaj samo je jedan u nizu primjera kako se može uštedjeti novac reprogramom kredita (refinanciranjem). Reprogrami kredita su unazad nekoliko mjeseci postali vrlo popularni zbog rasta troškova života, a istovremeno su kamatne stope izuzetno niske što nije bilo slučaj prethodnih godina, kada su građani uzimali kredite po tadašnjim uvjetima. Reprogramirati se mogu sve vrste kredita – stambeni, gotovinski, hipotekarni, itd.

Reprogramom kredita mogu se ostvariti mnogi benefiti:

  • Smanjiti mjesečnu ratu kroz smanjenje kamatne stope i i/ili produljivanjem roka otplate
  • Smanjiti rok otplate uslijed smanjenja kamatne stope
  • Objediniti sve vaše dugove novim, povoljnijim kreditom i zatvoriti sve stare kredite
  • Doći do nenamjenskih sredstava po vrlo povoljnim uvjetima
  • Maknuti „višak“ osiguranja po kreditu

Kako bi osim uštede novca, cijeli proces reprograma kredita bio što kraći i bez stresa, građanima je potreban kvalitetni financijski stručnjak koji ih vodi kroz cijeli proces. Upravo tu nastupaju financijski stručnjaci 3D privatnih financija koji klijente strukturirano vode kroz proces i značajno smanjuju potreban broj odlazaka u banku čime, uz osiguranje najniže moguće kamatne stope, jamčimo uštedu vremena. Već na prvom sastanku stručnjaci detektira na koji način se može ostvariti maksimalna ušteda i pri tome ostvariti i mnoge druge benefite.

Nerijetko se krediti koje su građani realizirali u prošlosti sada mogu reprogramirati po znatno povoljnijim uvjetima. Uz smanjenje kamatne stope moguće je i doći do dodatnog iznosa novca te čak i potencijalno smanjiti broj kolaterala po kreditu (odnosno „osloboditi“ jednu od nekretnina ili policu životnog osiguranja).

Svi zainteresirani mogu se javiti u tvrtku 3D privatne financije d.o.o. na sljedeće kontakte:
info@3dprivatne-financije.hr
+385 1 6609 695

Pogledajte primjere: refinanciranje postojećih kredita, refinanciranje nenamjenskih kredita, smanjenje kamate na kredite