Kako smanjiti rate kredita za čak i do 2.000,00 HRK mjesečno
Troškovi života rastu, kamatne stope izuzetno niske

Refinanciraj i fiksiraj kamatnu stopu kredita! Radimo umjesto Vas, bezbolno i bez naknade – wellness refinanciranje

Osim uštede novca, stručnjaci iz 3D privatnih financija, štede i vrijeme potrebno za reprogramiranje kredita. I to 100% besplatno!

Reprogramom kredita mogu se ostvariti mnogi benefiti:

  • Smanjiti mjesečnu ratu kroz smanjenje kamatne stope i i/ili produljivanjem roka otplate
  • Smanjiti rok otplate uslijed smanjenja kamatne stope
  • Objediniti sve vaše dugove novim, povoljnijim kreditom i zatvoriti sve stare kredite
  • Doći do nenamjenskih sredstava po vrlo povoljnim uvjetima
  • Maknuti „višak“ osiguranja po kreditu
  • Fiksirati kamatnu stopu na minimalno prve tri godine otplate kredita

Kako bi osim uštede novca, cijeli proces reprograma kredita bio što kraći i bez stresa, građanima je potreban kvalitetni financijski stručnjak koji ih vodi kroz cijeli proces. Upravo tu nastupaju financijski stručnjaci 3D Privatnih financija koji klijente strukturirano vode kroz proces i značajno smanjuju potreban broj odlazaka u banku čime, uz osiguranje najniže moguće kamatne stope, jamčimo uštedu vremena. Već na prvom sastanku stručnjaci detektiraju na koji način se može ostvariti maksimalna ušteda i pri tome ostvariti i mnoge druge benefite.

Nerijetko se krediti koje su građani realizirali u prošlosti sada mogu reprogramirati po znatno povoljnijim uvjetima. Uz smanjenje kamatne stope moguće je i doći do dodatnog iznosa novca te čak i potencijalno smanjiti broj kolaterala po kreditu (odnosno „osloboditi“ jednu od nekretnina ili policu životnog osiguranja).

Među glavnim benefitima trenutno je i mogućnost da kamatnu stopu u Vašem kreditu fiksirate na minimalno 3 godine, a u nekim situacijama čak i do 5 godina. Na taj način izbjeći ćete opasnost da kamatna stopa po vašem kreditu poraste, što bi posljedično dovelo do povećanja vaše mjesečne obveze. 

Svi zainteresirani mogu se javiti u tvrtku 3D Privatne financije d.o.o. na sljedeće kontakte:
info@3dprivatne-financije.hr
+385 1 6609 695

Pogledajte primjere: refinanciranje postojećih kredita, refinanciranje nenamjenskih kredita, smanjenje kamate na kredite

Pratite nas na